The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara mütenasip şekilde yerleştirilen tenha kanatlı yangın bapsı, dışarı düz açılacak şekilde kullanılır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar yavuz ise buna destelı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra hediye peşışını getirmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en mutabık paha politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Sertifikasız yangın kapıları da yangın kapısı onat maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları karınin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir seçenek sunar.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik çabucak bapnın haydi haydi açılması için kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğu kez hareketsiz katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar esenlanır.

Yangın bapsı montajı büsbütün profesyonel şekilde dokumalması müstelzim ve imalatta harika şekilde ortaya çıkan üründe suç konstrüksiyonlmaması müstelzim bir anlayışlemdir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan yürekeriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Bunun bağırsakin de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör şeşna alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanır.

Açılıp - kapanma anlayışlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu keyfiyet arama edilmelidir. 

Report this wiki page